An Outdated Deck Becomes A Refined Low Maintenance Outdoor Living Space

This beautiful fire pit is a significant improvement from the original, outdated wooden deck it replaced. Our client requested an outdoor living space off the home that provided access to the backyard. We recommended a new stamped concrete patio that would provide years of enjoyment with little to no maintenance. We also designed a custom circular firepit area, and a half-wall, which provides custom outdoor seating for guests. Stamped concrete is low maintenance, fashionable and allows the integration of a fire pit.

The home has two steps from the living space to the ground level.  The patio is designed to integrate with the backyard, making the two spaces flow together in a way that allows easy access and is large enough for chairs to circle the entire fire pit.. The addition of a low wall defines the space and provides additional seating.  

Click on the images below to view them full screen.

 
 
 
I was concerned with the cost and design. They came in and modified the design to help meet my budget, and came up with a project that I am extremely happy with.
— Client Testimonial